close
Sport

Arbitrul principal al editiei 6 Strongman Mamaia, este Mikhail Koklyaev!

13895484_1061377303897637_7936683492587525003_n

Asa cum ati putut vedea si pe afisul competitiei, arbitrul principal al editiei de anul acesta, este Mikhail Koklyaev!
Mikhail e o vedeta in strongman-ul international si e considerat de majoritatea sportivilor de forta din lume, sinonim pentru ce inseamna “forta bruta”. Toti cei din culturism, haltere, powerlifting si strongman, stiu cine este Mikhail si cu siguranta toti sunt bucurosi ca il vor putea vedea in carne si oase la Mamaia, mai ales ca obiectivitatea si experienta lui isi vor spune cuvantul ca arbitru. E o onoare pentru noi romanii sa fim arbitrati de o asemenea legenda a strongman-ului.
Dar acum a venit momentul sa vi-l prezentam si dvs., celor ce va veti afla in public pentru a putea intelege de ce suntem atat de onorati sa-l avem ca abritru principal in cea mai grea competitie care se va disputa intre romani, din toate timpurile.

Mikhail Viktorovich Koklyaev

Nascut pe 17.12.1978
1’91 m si 160 de kg.
E casatorit si are 2 copii, care practic sunt “cele mai importante trofee” din viata lui.

Multiplu campion national la haltere in Rusia si extrem de respectat in tara lui! Practic este un etalon pentru ceea ce inseamna “sportiv adevarat” si a fost invitat in numeroase emisiuni importante in Rusia, dar si in America. Are unele din cele mai frumoase si interesante seminarii despre sporturile de forta (strongman, powerlifting, haltere) si e foarte cautat pe toata planeta pentru a tine aceste seminarii in sali, unde reuseste sa stranga un numar incredibil de oameni.
E unul din favoritii lui Arnold Schwartzenegger, reusind niste rezultate incredibile in competitia sa, care practic e cea mai grea competitie (probe mai mult statice) de pe planeta, pe langa cea de World’s Strongest Man, care e cea mai prestigioasa (asemeni campionatului mondial de fotbal, ca si grad de importanta in acest sport) competitie din istoria acestui sport.
S-a clasat de 3 ori pe locul 3 (2006, 2008 si 2013) in aceasta competitie, dar si pe LOCUL 2, in 2009!
In 2010, a terminat pe locul 3 la World’s strongest man!
De 2 ani, s-a retras din competitii din cauza unor mici probleme de sanatate, DAR a revenit si obiectivul sau e sa participe si sa se califice in finala World’s Strongest man 2017 !!!
Rusul, s-a indreptat cel mai mult cu 422 de kg, a facut o genuflexiune la 360 kg si a impins 240 la piept! E un recunoscut show maker si face demonstratii de forta in toata lumea, reusind incredibila / inegalabila performanta de a face o genuflexiune cu 310 kg pe bara, FARA sa tina mainile pe bara, executand EXTREM DE USOR aceasta repetare!
Stie sa cante la pian si acordeon si are un canal propriu pe youtube, pe care l-ati putea “frunzari” si dvs. cand aveti timp!
Ar mai fi multe de spus despre Mikhail, dar cel mai bine e sa veniti pe 20 august in Piateta Perla Mamaia si sa il vedeti LIVE !
Pana atunci, v-am atasat un mic clip video cu cateva din multele performante reusite de rusul-minune!

Va multumim si va asteptam la un spectacol de forta!!!

Leave a Response