close
macbook_pro_2008_08

De curand am avut neplacerea de a mi se defecta bateria laptop ului meu Apple macbook pro 13, nimic deosebit pana acum, se intampla frecvent ca acumulatorii de laptop sa se strice.

Am trait constant cu impresia ca bateria acumulator de la laptop urile Apple au o durata de viata mai lunga si ca pot face fata la mai multe cicluri de incarcare fata de celelalte baterii de la alti producatori, dar aparent m-am inselat, nu este primul laptop de la Apple si nici primul acumulator pe care il schimb…

Acum incepe partea interesanta, o baterie originala pentru laptop urile Apple este foarte scumpa, si cum am spus mai sus, cu nimic mai speciala… Si acum ce facem, avem curajul sa folosim o bateri compatibila pentru laptop urile Apple, de unde stim ca bateria compatibila pe care o putem cumpara la pret mic este buna ?
Pai raspunsul este foarte simplu, sunt pe piata firme care pun la dispozitie baterii acumulator pentru laptopuri Apple Macbook foarte bune.
Eu unu am achizitionat baterii pentru laptop de la laptophome.ro si am fost foarte multumit de ele.

Va spun ca ambele baterii compatibile pe care le-am cumparat functioneaza perfect, nu am avut nici ce-a mai mica problema si sunt extrem de multumit, plus ca am ramas cu mult mai multi bani in buzunar.

Acest aspect nu priveste doar bateriile compatibile pentru macboos`s ci priveste absolut toate bateriile pentru toate modelele de laptop…

Alegerea va apartine, eu doar va spun ca nu este nici o diferenta.

Leave a Response