close
Coltul Vesel

UN BARBAT A RENUNTAT LA FAMILIE SI COPII PENTRU CA S-A INDRAGOSTIT DE O PAPUSA

papusa

A renunţat la familie pentru o femeie de plastic! Senji Nakajima s-a îndrăgostit de păpuşa gonflabilă Saori şi e în stare să facă orice pentru ea. El trăieşte cu aceasta într-un apartament din Tokyo.

Senji Nakajima, de 61 de ani, şi-a părăsit soţia şi copiii ca să se dedice în totalitate marii sale iubiri, gonflabila Saori. Şi-a cumpărat-o în urmă cu şase ani, ca păpuşă sexuală, fiindcă lucra la distanţă de 173 de kilometri de soţia sa, care şi acum locuieşte în Nagano. După numai câteva luni, a început să se îndrăgostească pe bune de gonflabilă. A început să o iubească mai mult ca pe nevastă. “Nu o mai folosesc doar în scopuri sexuale. Chiar m-am îndrăgostit de ea. Nu îmi cere bani, niciodată, nu mă înşală. Pentru mine, Saori e mai mult decât o păpuşă de silicon. Are nevoie de mult ajutor, dar e partenera perfectă cu care împart cele mai frumoase momente şi îmi îmbogăţeşte viaţa”, spune Nakajima. Cu timpul, a renunţat să se mai ducă acasă la soţie, deşi încă nu a divorţat. Are doi copii care sunt deja pe serviciu, aşa că nu mai au nevoie de el. Nakajima îşi dedică acum tot timpul păpuşii iubite.

24-peglob-1-plimbari

Îi face baie, o piaptănă, se duce împreună cu ea să-i cumpere îmbrăcăminte şi peruci. Doarme numai cu gonflabila şi se bucură împreună de seri romantice, deşi trebuie s-o plimbe într-un cărucior cu rotile. Japonezul susţine că nu a iubit niciodată mai mult o femeie decât o iubeşte pe Saori. Nu-l ceartă şi e mereu ascultătoare. Senji Nakajima a cumpărat-o cu suma de 535.968 de yeni (21.696 de lei).

Fişa tehnică

  • Păpuşa are schelet din aluminiu, încheieturi hidraulice.
  • E realizată din silicon amestecat cu ingrediente de cea mai bună calitate.
  • Textura pielii este moale, asemănătoare cu cea umană.
  • Prezintă absolut toate detaliile anatomice.
  • Are sistem intern de încălzire şi temperatura de 36,5 grade C.
  • În timpul sexului geme.
  • Se lubrifiază automat: are 30 de senzori doar în zonele erogene.

Leave a Response